Duurzame energie

Op het gebied van duurzame energie biedt Loodgieters & Installatiebedrijf Boonstra (hybride) warmtepompen en zonneboilers aan. Maar ook met PV-panelen en warmteterugwinning (WTW) kunnen we u helpen. Zo dragen we samen een steentje bij aan een beter milieu. En uw energierekening is er ook bij gebaat!

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is goed voor uw portemonnee en voor het milieu. Zeker als u kiest voor een hybride warmtepomp zoals de Daikin Altherma hybride warmtepomp waar Boonstra mee werkt. Deze lucht/water-warmtepomp maakt gebruik van duurzame energie. Dat wil zeggen dat hij zijn warmte uit de omgevingslucht haalt. In een gesloten circuit, dat een koelmiddel bevat, wordt een thermodynamische cyclus gecreëerd door middel van verdamping, condensatie, compressie en expansie. Hierdoor wordt de warmte van een laag naar een hoog temperatuurniveau ‘gepompt’. Die getransporteerde warmte wordt voor de verwarming gebruikt. Lees meer over Daikin of bekijk onderstaande presentatie van Daikin.

Zonneboiler

Loodgieters & Installatiebedrijf Boonstra gebruikt al jaren naar volle tevredenheid de SolarLine zonneboilers van Nefit. Met een zonneboiler kunt u in de toekomst voor een groot deel in uw eigen energie voorzien. De SolarLine combineert een betaalbare prijs met een uitzonderlijk hoge opbrengst, een ongekende vrijheid in plaatsingsmogelijkheden en degelijke Nefit-kwaliteit. Het Nederlandse merk Nefit heeft zijn duurzame kwaliteit de afgelopen 25 jaar ruimschoots bewezen als topspeler op de markt van milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen.
Bovendien is er op dit moment ook nog subsidie voor duurzame energie mogelijk via de regeling ‘Duurzame warmte voor bestaande woningen’. Deze subsidie is uitsluitend bestemd voor eigenaren van bestaande woningen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor duurzame energie hebben wij bovendien een vaste inloopdag op vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. In de informatieruimte kunt u zich laten informeren over wat er allemaal mogelijk is met uw woning, onder het genot van verse koffie.

Meer informatie Contact opnemen

Wij werken samen met

Totaalinstallateur

CV, sanitair, elektra, klimaatbeheersing, riolering of duurzame energie. Wij verzorgen het complete plaatje!

Eigen storingsdienst

Problemen in het weekend of in de avond? Met onze eigen storingsdienst staan we 24/7 voor u klaar.

Heldere afspraken

Eerlijke prijzen en heldere afspraken; dé basis van ruim 35 jaar ervaringen in loodgieters- en installatietechniek.