Klimaatbeheersing

Voor een gezond binnenklimaat is goede klimaatbeheersing essentieel. Door uw leefruimtes regelmatig te ventileren geniet u altijd van frisse, gefilterde lucht. Voor het koelen, verwarmen, be- en ontvochtigen en het ventileren van uw woon- en werkklimaat heeft Installatiebedrijf Boonstra een ruim aanbod luchtbehandelingssystemen, zoals airconditioning, koelinstallaties en ventilatiesystemen. Goed voor het milieu en fijn voor uw portemonnee!

Duurzame en energiezuinige oplossingen

Steeds meer bedrijven zien het belang van goede klimaatbeheersing in. In veel kantooromgevingen is het al de normaalste zaak van de wereld, maar bij sommige (industriële) bedrijfshallen staat het nog in de kinderschoenen, terwijl het ook daar een positieve bijdrage levert aan de productiviteit.

Voor duurzame en energiezuinige klimaatbeheersing zit u bij Installatiebedrijf Boonstra goed. We installeren alle gangbare installaties op het gebied van ventilatie (CO2-gestuurd) en luchtbehandeling. Tijdens een inventarisatiegesprek komen we graag bij u kijken wat er mogelijk is, rekening houdend met eventuele productieprocessen, volumes en het gevoel van behaaglijkheid. Zo creëren we een binnenklimaat waarin mensen zich prettig voelen en optimaal functioneren.

Ook voor centrale verwarming en warmtepompen kunt u bij ons terecht. Als totaalleverancier kunnen we u op veel gebieden ontzorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Installatiebedrijf Boonstra komt graag bij u kijken voor een inventarisatie van de mogelijkheden. Voor een optimaal binnenklimaat is het namelijk belangrijk dat alles goed afgesteld staat en goed op elkaar afgestemd is. Een systeem met overcapaciteit zorgt voor onnodige energiekosten en bij een systeem met te weinig vermogen duurt het weer extra lang voordat het gewenste klimaat bereikt is. Onze specialisten zorgen voor een optimale klimaatbeheersing. Daarbij kunnen we ook het jaarlijkse onderhoud verzorgen om uw systeem goed te houden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat of deskundig advies over ventilatie.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Wij werken samen met

Totaalinstallateur

CV, sanitair, elektra, klimaatbeheersing, riolering of duurzame energie. Wij verzorgen het complete plaatje!

Eigen storingsdienst

Problemen in het weekend of in de avond? Met onze eigen storingsdienst staan we 24/7 voor u klaar.

Heldere afspraken

Eerlijke prijzen en heldere afspraken; dé basis van ruim 35 jaar ervaringen in loodgieters- en installatietechniek.

Boonstra Installaties

Start stookseizoen, loop geen risico!

Loop geen risico, check uw verwarmingsmonteur op CO-vrij.

Meer informatie