CV-onderhoud

Installatiebedrijf Boonstra heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Door regelmatig onderhoud aan te bieden, verlengt u de levensduur van uw CV-ketel. En bij een eventuele storing bent u verzekerd van snelle en vakkundige hulp. Voor uw onderhoudsabonnement kunt u kiezen uit een aantal aantrekkelijke, scherp geprijsde contracten.

CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel zorgt voor veel plezier. Laat uw CV-ketel daarom regelmatig controleren om te voorkomen dat hij het ineens begeeft, net op het moment dat het echt koud wordt. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de ketel van top tot teen nagekeken en gecontroleerd op veiligheid. Bovendien leidt regelmatig onderhoud tot een zuiniger verbruik, waardoor u van een lagere energierekening profiteert. Ook stellen we tijdens een onderhoudsbeurt de CV-ketel zo zuinig mogelijk af, want waarom zou u meer verbruiken dan nodig is?

Door bij ons een onderhoudsabonnement af te sluiten, kunt u er zeker van zijn dat uw CV-ketel in topconditie blijft, verminderen we de kans op storingen en verlengen we de levensduur van uw CV-ketel. Daarbij maakt het niet uit welk merk of type ketel u heeft. Van AWB tot Intergas , onze specialisten weten er raad mee. En als officieel Intergas dealer kunnen we u ook met dit merk ketel uitstekend helpen. U heeft de keuze uit de volgende 2 abonnementsvormen:

KETELCHECK (Voor inspectie). € 75,00

Uw ketel wordt gecheckt op cruciale punten en de monteur meet de gasafvoer op giftige stoffen, bevestiging RGA , de gasdichtheid, toestelbelasting en tapwatertemperatuur. Zo bent u volledig op de hoogte over de conditie van uw cv-ketel. Wel zo’n prettig idee. 

Mocht uit de check blijken dat uw ketel aan alle eisen voldoet,  dan kan onze service monteur het onderhoud gelijk uitvoeren. 

Onderhoudswerkzaamheden zonder Abonnement 2024

€ 145,00 inclusief btw exclusief eventuele materialen.

De prijzen van toepassing bij toestellen door ons onderhouden. Bij blijkend achterstallig onderhoud of meerwerk worden de extra benodigde tijd volgens de reguliere tarieven erbij in rekening gebracht.

Pluspunten Cv-ketel Check 

  • Vakkundig advies
  • Controle op giftige stoffen en lekkages
  • Meting gasdichtheid & toestelbelasting
  • Eenmalige keuring

Abonnement 1 Prijs € 127,50
Eén keer per jaar onderhoud
Inbegrepen: CO/CO2 controle en storingsbeurt tot 60 minuten
Direct aanmelden? Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Print het formulier, vul uw gegevens in en stuur het op naar ons adres wat op het formulier staat.

Abonnement 2 Prijs € 230,00
Eén keer per jaar onderhoud
Inbegrepen: Alle onderdelen binnen de mantel, CO/CO2 controle en storingsbeurt tot 60 minuten
Deze optie is alleen mogelijk bij aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Als de ketel 10 jaar oud is, komt het abonnement te vervallen!

Wilt u een onderhoudsabonnement afsluiten, klik dan hier voor het aanmeldingsformulier in PDF-formaat. Print het formulier, vul uw gegevens in, selecteer de gewenste abonnementsvorm en stuur het op naar het adres wat op het formulier staat vermeld. Het abonnementsgeld wordt jaarlijks geïndexeerd. Mocht u nog vragen hebben over CV -onderhoud of een onderhoudsabonnement, neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Wij werken samen met

Totaalinstallateur

CV, sanitair, elektra, klimaatbeheersing, riolering of duurzame energie. Wij verzorgen het complete plaatje!

Eigen storingsdienst

Problemen in het weekend of in de avond? Met onze eigen storingsdienst staan we 24/7 voor u klaar.

Heldere afspraken

Eerlijke prijzen en heldere afspraken; dé basis van ruim 35 jaar ervaringen in loodgieters- en installatietechniek.

Boonstra Installaties

Start stookseizoen, loop geen risico!

Loop geen risico, check uw verwarmingsmonteur op CO-vrij.

Meer informatie