Loodgieter

Voor het vernieuwen, het veranderen of het aanleggen van een rioleringssysteem en waterleidingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook bij een onverwachte verstopping staan wij direct voor u klaar. Door het gebruik van moderne materialen en technieken kunnen we deze werkzaamheden snel en efficiënt voor u uitvoeren. Lees hieronder meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Een verouderd rioleringssysteem vernieuwen

Bij voortdurende stank- en wateroverlast kan een verouderd rioleringssysteem wel eens de boosdoener zijn. Ook een lekkage ontstaat vaak doordat de riolering verouderd is. Na tientallen jaren kunnen er scheuren, gaten of een verzakking in de rioolbuis ontstaan. Het is dan raadzaam zo snel mogelijk voor een nieuw rioleringssysteem te kiezen of het verouderde systeem vakkundig te laten repareren. Met de juiste certificaten en vergunningen op zak gaan onze specialisten graag voor u op zoek naar de mogelijke oorzaak en de slimste oplossing. Door middel van een visuele inspectie komen wij er snel achter waar de problemen vandaan komen en voorkomen wij verdere ongemakken.
Ook wat betreft uw waterleidingen kunnen wij het vernieuwen, aanpassen of aanleggen voor u verzorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontstoppingsservice

Een verstopte riolering komt altijd onverwacht. Wij verhelpen iedere verstopping vakkundig voor u waarbij eventuele herstelwerkzaamheden direct door onze vakmensen kunnen worden uitgevoerd. Door het gebruik van professionele machines en de juiste apparatuur heeft u zo min mogelijk overlast van onze werkzaamheden. Vrijgekomen afvalstoffen voeren we meteen deskundig af volgens de geldende milieuwetgeving. Zo zorgen we voor een rioleringssysteem waar u weer jaren vooruit mee kunt, want van een riool dat in slechte staat verkeerd wordt niemand blij!

Meer informatie

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de professionele diensten van Installatiebedrijf Boonstra.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Wij werken samen met

Totaalinstallateur

CV, sanitair, elektra, klimaatbeheersing, riolering of duurzame energie. Wij verzorgen het complete plaatje!

Eigen storingsdienst

Problemen in het weekend of in de avond? Met onze eigen storingsdienst staan we 24/7 voor u klaar.

Heldere afspraken

Eerlijke prijzen en heldere afspraken; dé basis van ruim 35 jaar ervaringen in loodgieters- en installatietechniek.