Dak- en zinkwerk

Bij Loodgieters & Installatiebedrijf Boonstra kunt u terecht voor een totaalpakket, dus ook voor dak- en zinkwerk. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief goede materialen die vele jaren meegaan. Met diverse uitvoeringen en afwerkingen zijn er legio mogelijkheden voor uw dak. Wij renoveren, vernieuwen en repareren alle soorten dakbedekking voor u.

Ruim aanbod duurzame kwaliteitsproducten

Onze specialisten werken onder andere met bitumen, zink, koper, lood, leien, dakpannen en singles om uw dak zo mooi mogelijk te repareren of renoveren. Voor de afwerking van de toplaag zijn er verschillende opties, zoals natuurlijke leislag in diverse kleuren, zwart granulaat, diamond black of traditionele bezanding.

De dakbanen waar we mee werken bestaan uit een uitgebreid aanbod van gemodificeerde bitumineuze toplagen, geschikt voor elk type dak en dakbedekkingsysteem. De dakbanen kunnen in een eenlaags of tweelaags systeem toegepast worden, mechanisch bevestigd of losliggend met ballast. Ze zijn uitvoerig getest op duurzaamheid, stormvastheid en begaanbaarheid waardoor een levensduur van meer dan 25 jaar verwacht wordt. Duurzame kwaliteitsproducten dus!

De producten die Loodgieters & Installatiebedrijf Boonstra gebruikt voor dak- en zinkwerk zijn stuk voor stuk KOMO-gecertificeerd en voldoen aan de eisen die gesteld zijn in het Besluit Bodemkwaliteit. Ze zijn 100% recyclebaar. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

Meer informatie

We vertellen u graag vrijblijvend meer over wat we voor u kunnen betekenen. Niet alleen kunnen we meer vertellen over de vele voordelen van onze producten, zoals de duurzame waterdichtheid en het goed bestand zijn tegen gebruiksbelastingen en externe invloeden, maar ook over hoe wij als installatiebedrijf te werk gaan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Loodgieters & Installatiebedrijf Boonstra is sterk in iedere vorm van installatiewerk!

Meer informatie Contact opnemen

 

Wij werken samen met

Totaalinstallateur

CV, sanitair, elektra, klimaatbeheersing, riolering of duurzame energie. Wij verzorgen het complete plaatje!

Eigen storingsdienst

Problemen in het weekend of in de avond? Met onze eigen storingsdienst staan we 24/7 voor u klaar.

Heldere afspraken

Eerlijke prijzen en heldere afspraken; dé basis van ruim 35 jaar ervaringen in loodgieters- en installatietechniek.