Dak- en zinkwerk

Bij ons dakbedekkingen bedrijf genaamd Boonstra Dakbedekkingen BV kunt u terecht voor een totaalpakket, dus ook voor dak- en zinkwerk. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief goede materialen die vele jaren meegaan. Met diverse uitvoeringen en afwerkingen zijn er legio mogelijkheden voor uw dak. Wij renoveren, vernieuwen en repareren alle soorten dakbedekking voor u.

Ruim aanbod duurzame kwaliteitsproducten

De specialisten van ons dakdekkersbedrijf werken onder andere met bitumen, zink, koper, lood, leien, en singles om uw dak zo mooi mogelijk te repareren of renoveren. Voor de afwerking van de toplaag zijn er verschillende opties, zoals natuurlijke leislag in diverse kleuren, zwart granulaat, diamond black of traditionele bezanding.

De dakbanen waar we mee werken bestaan uit een uitgebreid aanbod van gemodificeerde bitumineuze toplagen, geschikt voor elk type dak en dakbedekkingsysteem. De dakbanen kunnen in een eenlaags of tweelaags systeem toegepast worden, mechanisch bevestigd of losliggend met ballast. Ze zijn uitvoerig getest op duurzaamheid, stormvastheid en begaanbaarheid waardoor een levensduur van meer dan 25 jaar verwacht wordt. Duurzame kwaliteitsproducten dus!

De producten die Boonstra Dakbedekkingen BV gebruikt voor dak- en zinkwerk zijn stuk voor stuk KOMO-gecertificeerd en voldoen aan de eisen die gesteld zijn in het Besluit Bodemkwaliteit. Ze zijn 100% recyclebaar. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

Meer informatie

Neem eens geheel vrijblijvend contact op. Dat kan rechtstreeks bij onze dochteronderneming Boonstra Dakbedekkingen BV of door contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Wij werken samen met

Totaalinstallateur

CV, sanitair, elektra, klimaatbeheersing, riolering of duurzame energie. Wij verzorgen het complete plaatje!

Eigen storingsdienst

Problemen in het weekend of in de avond? Met onze eigen storingsdienst staan we 24/7 voor u klaar.

Heldere afspraken

Eerlijke prijzen en heldere afspraken; dé basis van ruim 35 jaar ervaringen in loodgieters- en installatietechniek.

Boonstra Installaties

Start stookseizoen, loop geen risico!

Loop geen risico, check uw verwarmingsmonteur op CO-vrij.

Meer informatie